Pages

Monday, 11 April 2011

New Dress & Blouse From Aurawna Collections

Koleksi Dress Labuh & Blouse
 Aurawna Collections

Ini antara koleksi terbaru Dress Labuh dari Aurawna Collection cantik kan bila dilihat,tapi lebih cantik bila dipakai..ha nak pakai ker..kalu nak pakai order lah cepat kalu tengok jer kan rugi orang lain dah pakai nanti stok habis melepas....hehehe..

DRESS LABUH


DL01
RM 40.00


DL02
RM 40.00


DL03
RM 40.00

BLOUSE 

Ha...yang ni pula jenis Blouse punya,biasalah lain orang lain 'taste' nya,harga pun lebih murah..terpulang pada 'taste' masing-masing,tapi apa pun kalau tengok jer rugi..order..!! order..!! sebelum stok habis...




BLS01
RM 25.00


BLS02
RM 25.00


BLS03
RM 25.00


BLS04
RM 25.00


BLS05
RM 25.00


BLS06
RM 25.00


BLS07
RM 25.00


BLS08
RM 25.00


BLS09
RM 25.00

pilihan dah banyak tinggal nak pilih jer..kotak order dah disediakan..so isilah apa yang patut lepas tu order jer...lepastu bila dah sampai dah boleh pakai..cepat..cepat..

No comments:

Post a Comment

Borang Pembelian

Nama:
Email Address:
Phone Number
Preferred Banking Method
Poslaju Delivery
Address ( pastikan betul ) :
Items Code
Saya akan buat bayaran pada : dalam tempoh masa yg diberi (2 hari)
selepas tempoh masa yg diberi
tidak pasti bila
Adakah anda serius untuk membeli di sini dan sudah baca & faham terma syarat seperti tertera dibawah : Ya
Tidak
Pertanyaan / Pendapat :

Get your own free form like this one.